Влечна служба, мотор и две човечиња “Town” – Sluban

1,170.00ден

Категории: , ,

Комплет со 205 парчиња од кои се составува влечна служба, мотор и две човечиња. Коцките Sluban се компатибилни на останатите брендирани коцки, а се со цени и до 60% пониски.