Сет за правење на кристали

310 ден

Оваа играчка за правење кристали е одличен начин за децата да го истражат волшебниот свет на кристалите. Со неа, децата можат да ги откријат тајните на растењето на кристали и да создаваат свои прекрасни кристални форми.