Сет за правење експерименти

530 ден

Оваа играчка за хемија е одличен начин за децата да го истражат чудниот свет на хемијата на забавен начин. Со неа, децата можат да си создадат вулканска ерупција, фонтана од пена, да ги менуваат боите на водата и слично.

Оваа интерактивна играчка им овозможува на децата да ги научат основите на хемијата преку забавни експерименти, создавање на различни хемиски реакции и гледање на впечатливи ефекти.