Сет коцки со 44 парчиња

340.00ден

Eдукативни коцки од кои може да се состават вовче и куќичка, коцките се изработени од квалитетна пластика. Комплетот содржи 44 парчиња, спакувани се во кеса, коцките се произведени во Европа.