Ретро комбе “Model Bricks” – Sluban

1,690 ден

Категории: , ,

Нова колекција “Model Bricks” од коцките Sluban. Коцките Sluban се со ист квалитет како брендираните лего коцки, но се и до 60% поефтини.
Комплетот содржи 227 парчиња.