Ретро автомобил “Model Bricks” – Sluban

1,190 ден

Комплет со 169 парчиња од кои се составува ретро автомобил и човече.

Коцките Sluban се со квалитет како другите брендирани лего коцки и компатбилни со истите.

Се препорачуваат за деца од 6 до 12 години.