Приватен хелихоптер “Aviation” – Sluban

1,290 ден

Категории: , ,

Нова колекција “Aviation” од коцките Sluban. Коцките Sluban се со ист квалитет како брендираните лего коцки, но се и до 70% поефтини.
Комплетот содржи 259 парчиња.