Полициско комбе “Police” – Sluban

870 ден

Категории: , ,

Нова колекција “Police” од коцките Sluban. Коцките Sluban се со ист квалитет како брендираните лего коцки, но се и до 60% поефтини.
Комплетот содржи 117 парчиња