Подморница “Model Bricks” – Sluban

1,890.00ден

Категории: , ,

Комплет со 227 парчиња од кој се составува подморница.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки, компатибилни на истите, а се со цени и до 60% пониски.