Пластелин за изработка на куќа

870 ден

Out of stock

Категории: ,

Комплет со 6 чашки со плателин во црвена, зелена, жолта, сина, кафена и виолетова боја, калапи за изработка на коцки, кров, вратички, прозори и други додатоци за изработка на куќата.