Пијано, бина и две човечиња “Girl’s Dream” – Sluban

340.00ден

Категории: , ,

Комплет со 109 парчиња од кој се составуваат две човечиња, бина и пијано. Коцките Sluban се компатибилни на останатите брендирани коцки, а со цени и до 60% пониски.