Новогодишен комплет “Town” – Sluban

3,270 ден

Категории: , , ,

Комплет со 565 парчиња од кои се составува вовче, куќичка, човечиња и многу други додатоци.

Коцките Suban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки и компатибилни со истите, а со цени и до 60% пониски.