Научен комплет за сапуни

1,390 ден

Категорија:

Научен комплет со кој може да се направат фантастични креации и рачно изработени миризливи сапуни!
Играта содржи се што Ви е потребно од суровини за да создадете прекрасни креации со мирис.
Богатиот илустриран прирачник ги насочува децата да ја откријат науката за сапуните со експерименти, што се прават со целосна безбедност!