Научен комплет за козметика

1,390 ден

Категорија:

Фантастична лабораторија за создавање на козметички производи со целосна безбедност!

Овој оригинален научен комплет содржи состојки и специјални формули за извршување на многу забавни експерименти и за поттикнување на креативноста кај децата.

Богатиот прирачник, на англиски јазик, со многу активности, ги води децата да ја откријат науката за козметиката.