Мистер Бин “Model Bricks” – Sluban

1,190 ден

Комплет од кој се составува возилото на Мистер Бин. Комплетот содржи 150 парчиња.

Коцките Sluban се со квалитет како другите брендирани лего коцки и компатбилни со истите.

Се препорачуваат за деца од 6-12 години