Метеоролошка станица

390 ден

Out of stock

Категории: ,

Дознајте за вашата клима додека ги следите временските промени со оваа метеоролошка станица.
Спроведувајте експерименти за ефектот на стаклената градина.
Сетот содржи метеоролошка станица, компас, термометар, стаклена градина и епрувета.