Магнетни коцки

890.00ден

Out of stock

Категории: ,

Комплет магнетни коцки со 32 парчиња.

Помагаат во развојот на моторичките вештини и координацијата, исто така ја потикнуваат љубопитноста и фантазијата кај децата.

Имаме и поголеми комплети со 72 и 83 парчиња. (за слики и цени, обратете се во порака на профилите на Инстаграм и Фејсбук)