Магнетни коцки 83 парчиња

2,690 ден

Out of stock

Категории: ,

Комплет магнетни коцки со 83 парчиња.

Помагаат во развојот на моторичките вештини и координацијата, исто така ја потикнуваат љубопитноста и фантазијата кај децата.