Логичка забавна игра

320.00ден

Категории: ,

Едукативна игра која ги подобрува меморијата, логиката, концентрацијата и координацијата кај децата.

Комплетот содржи 14 различни предизвици на 7 двострани табли, кои детето треба да ги реши.