Количка “Racing Team” – Sluban

360 ден

Категории: , ,

Нова колекција “Racing Team” од коцките Sluban. Коцките Sluban се со ист квалитет како брендираните лего коцки, но се и до 60% поефтини.
Комплетот содржи 96 парчиња.