Попуст

Коцки за составување Луна парк

690 ден 490 ден

Eдукативни коцки од кои може да се состави Луна парк, човечиња и куќички. Коцките ја потикнуваат креативноста и  фантазијата кај децата, и помагаат за развивање на фината моторика.

Се произведуваат во Европа, од нетоксична пластика.

Комплетот содржи 107 парчиња.