Карго количка “Aviation” – Sluban

490 ден

Нова колекција “Aviation” од коцките Sluban. Коцките Sluban се со ист квалитет како брендираните лего коцки, но се и до 70% поефтини.
Комплетот содржи 121 парчиња.