Хемиски експерименти

520.00ден

Out of stock

Категории: ,

Едукативна играчка за правење вилканска ерупција и хемиски експерименти.

Сетот се состои од 4 епрувети, лабараториски чаши, одмерителна лажичка, пластични стапчиња, пипети, вулкан и бои.