Голема продавница за облека “Girl’s Dream” – Sluban

3,390 ден

Комплет со 526 парчиња, од кој се составува продавница за облека на три спрата. Во комплетот има шест човечиња, чанти, фустани и многу допилнителни фигури за во музејот.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки и компатибилни со истите, а со цени и до 60% пониски.