Голема куќа “Girl’s Dream” – Sluban

3,390.00ден

Out of stock

Категории: , ,

Комплет со 726 парчиња од кој се составува куќа, шест човечиња, автомобил, велосипед и многу други додатоци за уредување на куќата.