Голем камион со вилјушкар

2,690 ден

Out of stock

Категории: ,

Голем камион со димензии 83х23х35цм и вилјушкар со 30 коцки.

Возилата се изработени од квалитетна пластика и еколошки бои, од германскиот бренд за играчки Wader.