Друштвена игра “Луди коцки”

1,090 ден

Друштвена игра “Луди коцки” за 1 до 5 играчи, за деца поголеми од 5 години.

Играта содржи 55 двострани картички, 27 коцки и парички

Играта почнува кога ќе се извлече карта и се става на маса. Играчот кој прв ќе ги намести коцките по редоследот на картата си зема паричка. Играчот што ќе има собрано најмногу парички е победник.