Авион слетувач на вода “Aviation” – Sluban

ден890

Категории: , ,

Авион слетувач на вода од серијата “Aviation” на Sluban.

Сетот содржи 214 парчиња од кој се составува еден хидроавион и две мали човечиња. Откако ќе се состави авионот има должина 27 цм.