Магнетни коцки, 94 парчиња

3,270 ден

Едукативни магнетни коцки кои овозможуваат на децата преку игра да ја развиваат фината моторика, го стимулираат играњето во група, го поттикнуваат развојот на социјалните вештини, фантазијата и учењето.

Комплетот содржи 94 парчиња.